Apr 30th Hoger scoren bij Google

Hoger scoren bij Google is belangrijker dan ooit, maar als je zelf gaat zoeken via Google voor tips dan komt het allemaal op hetzelfde neer. Relevante content schrijven! Dit is voor een groot deel natuurlijk helemaal waar, maar er zijn 1001 andere dingen die belangrijk zijn voor een hoge notering bij Google. In dit overzicht geven wij een korte ... Read More »

Apr 7th Verhoog uw bereik op Facebook

Wij leven in een maatschappij waarin veel consumenten meer tijd doorbrengen met het kijken naar het scherm van hun mobiele telefoon als ooit tevoren. Eigenlijk pas een zeer recentlijke ontwikkeling, maar zeker eentje die onze levens heeft veranderd. Facebook en Instagram zijn 2 Social Media kanalen die in Nederland het meest worden gebruikt. Dit ... Read More »

Dec 5th Verbeter de online vindbaarheid van uw website

Online vindbaarheid is tegenwoordig één van de belangrijkste onderdelen van uw bedrijf. Uiteraard verschilt het per type bedrijf en branche. Zo zal het belangrijker zijn voor B2C bedrijven om online vindbaar te zijn op specifieke zoekwoorden dan een B2B bedrijf. In dit stuk geven we 1 tip om de online vindbaar van je bedrijf op het internet bij ... Read More »

Oct 11th Nieuw artikel in de kennisbank: Hoe maak ik een backup van mijn hostingpakket

Een backup is belangrijk voor als het mis gaat. Dus kan het zeker geen kwaad om regelmatig een backup te maken. Via het hostingpakket kunt u een gehele backup maken van de website en alle mails welke op onze server staat. Het klinkt moeilijk dan het is, maar evengoed hebben wij het voor u in een paar simpele stappen uitgelegd.Klik hier om de ... Read More »

Oct 4th Iedere maand een nieuwe actie!

Iedere maand zullen we een nieuwe actie bedenken. Dit kan gaan om een kortingscode of zelfs weggeef acties! 

Houd hiervoor onze Facebook pagina in de gaten!


Klik hier om naar onze Facebook pagina te gaan >

Mar 25th Vacature Weball-in

Vacature Weball-in: Wij zijn per direct op zoek naar een gedreven front end developer met Wordpress en Magento ervaring. Woonachtig in Amsterdam of Utrecht zul je in Vianen werken aan uiteenlopende opdrachten voor het MKB maar ook eigen projecten van Weball-in. Dit bestaat uit: - het bouwen van landings websites ter ondersteuning van Adwords ... Read More »

Dec 23rd Prettige feestdagen!! Fijne kerst!!

Wij wensen iedereen een fijne kerst toe!


Van 23 t/m 2 Januari zijn wij gesloten. Mochten er onverhoopt dringende zaken zijn die niet kunnen wachten tot na 2 Januari, dan kunt u ons bereiken via het noodnummer +31(0)6 174 20 376.


Met vriendelijke groet,

Weball-in
www.weball-in.nl

Dec 14th Nieuwe website slaapdeals

Voor onze klant Bosch Bedding hebben wij de website slaapdeals een nieuwe facelift gegeven. Naast de realisatie van de nieuwe website zullen wij Bosch Bedding ondersteunen in het verder het uitwerken van dit online concept. Houd deze website dus in de gaten!

www.slaapdeals.nl

Software: Magento versie 1.9

Nov 27th Google Adwords tarieven, hoe zit het?

Google Adwords tarieven, hoe zit het? Er wordt veel geschreven en gespeculeerd over het verdien model van Google Adwords. De tarieven voor clicks die je als adverteerder betaald zijn gebaseerd op verschillende meetpunten. Wij hebben deze meetpunten voor je onder elkaar gezet, zodat je als adverteerder weet hoe Google Adwords tarieven worden ... Read More »

Nov 15th Adverteren op internet via Facebook

Adverteren op het internet is voor veel bedrijven een doolhof van mogelijkheden. Binnen de online advertentie markt zien wij een grote toename aan adverteren op Facebook. Een aantal voordelen op een rij: - Groot bereik - Makkelijk te segmenteren - Relatief goedkoop- Bouw meteen Likes op- Bepaal zelf je budget per dagZoals je boven ziet zeggen de ... Read More »